Mottagning!

Än en gång är det mottagning! Jag är lyrisk men kommer tyvärr inte kunna delta jättemycket första veckan på grund av sluttampen på exjobbet. Mottagningen har varit nånting att se fram emot de senaste fem åren, inte konstigt att det kommer fram härliga känslor.

En intensiv period av socialt umgänge, mycket mat och dryck, nya saker att lära sig, lära sig att bo själv, etc. Jag hade lätt gjort om det om jag fått chansen!

Nu kommer jag mest ta rollen som gamling. Ta tillfället i akt, dricka lite extra whiskey till helgen tillsammans med färskingarna och berätta om hur mycket bättre det var förut. Sorgligt men sant.

Jag undrar när man kan ta rollen som sponsrande gamling och bjuda hela sittningar på punch som Anders och gänget gjorde på Jubileums-ÄMPPOS. Jag hade gärna gjort det idag men det känns ändå lite för tidigt. Kanske nästa jubileum? Vem är med mig?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*