Tips vid bihåleinflammation

Värk runtikring ögonbrynen. Lock och knaster i öronen. Lite näsblod. En riktigt manlig förkylning helt enkelt. Eller som det heter: bihåleinflammation.

När jag via Google sökte efter information om min bihåleinflammation fick jag många tveksamma resultat. Ringde därför till sjukrådgivningen och fick andra svar. Tänkte dela med mig om vad de sa eftersom jag tror Google kan vara missvisande i det här fallet!

Köp på Apoteket:
Nässpray med kortison
Sinova

Kortison-sprayen verkar mot själva inflammationen och Sinova-tabletterna är naturläkemedel som ska minska uppsvullnaden av slemhinnorna. Har inte testat dem ännu men tvivlar på att de är verkningslösa!

Fortsätter smärtan en längre tid kan det vara bra om man får penicillin mot infektionen.

Om detta inte fungerar vet jag iallafall en sak som hjälper – en riktigt lång och varm dusch. Smärtan släpper helt.

Krya på dig!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*