Nu kan man dejta på ICA Ålidhem <3

Personalen på ICA Supermarket Ålidhem verkar ha oändligt med uppfinningsrikedom och tid över. Nu kan man nämligen dejta när man handlar. Man tar en lapp, skriver ned sitt namn + nummer, sätter den på vagnen och ger sig ut i butiken. Ser någon snygging under denna raggarrunda som också har denna rosa lapp kan man byta.

Jag tycker ICA Ålidhem är en väldigt framåt butik. De har förutom dejtingen också ordnat lotterier och kaffeautomat som kunderna kan ta del av i affären.

Deras Facebooksida är också regelbundet uppdaterad, och om man gillar affären på Facebook kan man få rabatt på vissa varor. De har också via Facebook gjort en omröstning för att döpa sin salladsbar, lagt ut både seriösa och mindre seriösa bilder, frestat sina fans med diverse bakverk och upplyst om tävlingar.

Kort och gott, en modern och framåt butik.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*